U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Schrijfcoach

Ben je een (beginnend) schrijver van romans, verhalen of artikelen en zou je wel eens willen weten of je op de goede weg bent? Zijn je personages wel echt genoeg? Hoe komt een gesprek op papier tot leven? Klopt je tekstopbouw eigenlijk wel? En wat moet je doen als je helemaal vast zit in een scène? Voor deze - en andere - vragen kun je terecht bij mij in de rol van schrijfcoach.

Coachen
Als schrijfcoach help ik je door kritische vragen te stellen over je tekst en je zelf na te laten denken over je teksten. Ook geef ik suggesties wat je anders zou kunnen doen. Dit zijn slechts suggesties, je bepaalt natuurlijk zelf wat je wel en niet aanneemt. Ik ben schrijfcoach in hart & nieren, met een passie voor het geschreven woord en het laten groeien van jou als schrijver en het tot leven brengen van je verhaal.

Face to face & per e-mail
Je kunt met mij als coach op meerdere manieren communiceren. We kunnen onder het genot van een kop koffie in een café afspreken om daar je teksten te bespreken, maar het kan uiteraard ook via de mail. Zelfs een combinatie hiervan is mogelijk. Net wat je prettig vindt.

Tarieven per uur
Het tarief wordt per uur berekend. Dit kan op verschillende manieren:
- je kunt van te voren een aantal sessies afnemen (met een minimum van 5) van een uur per sessie. Je weet dan van te voren waar je aan toe bent qua prijs. Ideaal als je vooral korte stukken tekst wilt bespreken of laten bekijken.
- je kunt onbeperkt van mij als coach gebruik maken en de facturering geschiedt per keer dat je een tekst aan mij hebt voorgelegd. Dit is vooral handig voor grotere projecten, zoals een scriptie of een roman. Jij hebt de tijd om te werken aan je stuk en je kunt per keer een stuk tekst aan mij voorleggen.

Uurtarief:
Normaal € 35,- (exclusief 21% BTW)
Studenten € 25,- (exclusief 21% BTW)*

*Studententarief geldt alleen voor studenten met een geldig bewijs hiervan en voor het coachen bij het schrijven van voor de studie gerelateerde artikelen en scripties.

 

Meer weten? Neem dan contact met mij op.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?