U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Over Writing Berries

Schrijven is mijn passie. Al sinds ik eindelijk wist hoe ik de verhaaltjes in mijn hoofd op papier moest zetten was het raak. Ik vond het heerlijk om mijn fantasie op papier tot leven te laten komen. Naast verhaaltjes schreef ik op de basisschool ook graag opstellen en stukjes voor de schoolkrant.
 
Op de middelbare school werden die opstellen ineens uitgebreide verslagen voor verschillende schoolvakken. Ik genoot van de research die ik daarvoor moest doen en het opschrijven van mijn nieuwe kennis in een eigen verhaal vond ik heerlijk. Ook was daar weer de schoolkrant waar ik mooie interviews met leraren en bekende Nederlanders Anton Geesink, Tineke Schouten en Johan de Kock (ex-FC Utrecht) voor mocht maken. Om de artikelen en reportages over het wel en wee van de school niet te vergeten natuurlijk.
 
Geen wonder dat ik op zoek ging naar en vervolgopleiding met een journalistieke inslag, waarbij ik nog meer mocht schrijven. Ik vond deze in Den Haag bij de Ichthus Hogeschool (nu In Holland) onder het kopje CMV (Cultureel Maatschappelijke Vorming) volgde ik de richting Educatieve Geschreven Media. Deze opleiding paste mij zeer goed en ik genoot met volle teugen van het maken van reportages (onder meer in Zeehondencrèche Pieterburen), nieuwsberichten en meer.
 
Na mijn opleiding kwam ik bij Lijfblad terecht - het vakblad voor drogisterijmedewerkers. Van redacteur werd ik hoofdredacteur en ik schreef heel veel over gezondheid, zelfzorg, beauty en make-up. Na 11 jaar dit met veel plezier en passie te hebben gedaan was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Uiteraard eentje waarbij ik zou blijven schrijven...
 
Dit resulteerde in mijn eigen tekstbureau Writing Berries dat sinds 2 november 2012 bestaat. Als freelance tekstschrijver heb ik aan veel mooie projecten mogen meewerken. Naast tekstschrijven voor verschillende websites en magazines, schrijf ik ook gelegenheidspoëzie (denk hierbij aan de Writing Berries Sinterklaasgedichtenservice, maar ook aan rouw-, trouw- en geboortegedichtjes) en ik ben blogger van mijn eigen online magazine: http://writingberries.blogspot.nl/. Je leest hier onder meer over dagjes uit, honden, goede doelen, lifestyle en meer. Tot slot ben ik in te huren als schrijfcoach.
 
Tijdens en na mijn opleiding bleef ik ook fictie schrijven, wat in 2006 resulteerde in mijn debuut op de boekenplank: Dance SoulBlues. Het kwam ook dankzij mijn schrijfcoach tot stand. Alle kennis die ik daarbij heb opgedaan pas ik nu ook toe als schrijfcoach voor (beginnende) schrijvers.
 
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op tekstgebied? Neem dan contact met mij op.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?