U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Online Magazine & Blog

Naast tekstschrijver ben ik ook blogger. Zo schrijf ik vooral over dagjes uit in Nederland. Kom een kijkje nemen op http://writingberries.blogspot.nl

 

Meest recente blogs

 

zondag 22 april 2018

Schitterend: Bloemencorso van de Bollenstreek 2018

Gisteren was het een schitterende, zonovergoten dag. Perfect weer om naar het Bloemencorso van de Bollenstreek te gaan kijken. De bonte, heerlijke geurende praalwagens trokken van Noordwijk naar Haarlem via de Keukenhof! Daar mocht ik bij de VIP tribune dit schitterende schouwspel gade slaan. Het thema van het Bloemencorso dit jaar was ‘Cultuur’ en de vele aspecten daarvan reden in prachtige taferelen aan ons voorbij.
(foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/04/schitterend-bloemencorso-van-de.html

 

vrijdag 20 april 2018

Top 3 Leukste Uitje over de Grens

Het is de laatste week van De Top 3 Leukste Uitje hier op mijn website en deze besluit ik met de nieuwe categorie Leukte Uitje over de Grens. Zoals bij de prijsuitreiking al werd verteld, gaan veel ANWB-leden ook graag een dagje uit over de grens. Meestal maakt dat dagje uit deel uit van een mooie vakantie, een weekendje weg of een avondje overblijven – iets wat je ook via de ANWB kan boeken. Vandaar dat deze nieuwe categorie in het leven is geroepen. Benieuwd wie de top 3 hebben gehaald? Lees dan snel verder. (afbeelding: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/04/top-3-leukste-uitje-over-de-grens.html

 

donderdag 19 april 2018

De Tuinen van Appeltern: dagje uit vol tuininspiratie

Met dit mooie weer is het heerlijk om – als je die hebt – lekker in de tuin te zitten. Vooral als je terras er mooi bij ligt, het gras is gemaaid en je geniet van prachtige bloemen en planten. Het aanleggen van een tuin doe je misschien heel intuïtief op basis wat je mooi vindt of leuk lijkt. Daarom is het al leuk om naar De Tuinen van Appeltern te gaan. Want deze tuinen bieden volop inspiratie voor je eigen achtertuin. Daarnaast is het ook gewoon een heel leuk en bijzonder dagje uit. (foto: De Tuinen van Appeltern)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/04/de-tuinen-van-appeltern-dagje-uit-vol.html

 

maandag 16 april 2018

Hond Gezond: Samen erop uit met de fiets

Het mooie weer is aangebroken! Het zonnetje schijnt, de bloesembomen staan in bloei, het gras wordt groener… Nee, dit gaat niet over hooikoorts, maar over hoe heerlijk het is om nu buiten te zijn. En mijn hondje vindt het ook heerlijk om buiten te zijn. Lekker ravotten in de tuin bijvoorbeeld. Of dan ligt hij ineens op zijn ruggetje met zijn buikje in de zon op het terras. Ik vind het zelf ook heerlijk om buiten te zijn. En dankzij mijn driewieler fiets met trapondersteuning rijden mijn hondje en ik alsof het niets is lekker naar het park voor een heerlijke wandeling. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/04/hond-gezond-samen-erop-uit-met-de-fiets.html

 

vrijdag 13 april 2018

Hollandse Meesters van zand bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn

Vanaf vandaag kan iedereen weer genieten van de schitterende zandsculpturen gemaakt door de carvers van ’t Veluws Zandsculpturenfestijn. Dit jaar wordt het festijn alweer voor de 10de keer georganiseerd en dat moet gevierd worden met een bijzonder thema: Hollandse Meesters. En dat is zo mooi uitgevoerd… de carvers mogen zich ook zeker Meesters noemen. Gisteren mocht ik alvast een kijkje nemen bij de feestelijke opening. Ga je mee langs een aantal hoogtepunten van dit festijn? (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/04/hollandse-meesters-van-zand-bij-t.html

 

donderdag 12 april 2018

Top 3 Leukste Uitje van Zeeland

Vandaag de laatste provincie in de rubriek ‘Top 3 Leukste Uitje van…’. Deze week gaan we kijken naar de top 3 van Zeeland – zoals ze zijn uitgekozen door de leden van de ANWB. Twee van de drie uitjes zijn geen onbekende in de top 3. Sterker nog, de nummer 1 prolongeert zijn titel en de nummer 2 staat al sinds het begin van deze verkiezing in de schijnwerpers. De nummer 3 is geen onbekende als het gaat om nominaties, maar wel als het om de prijzen gaat. Nieuwsgierig? Lees dan maar snel verder! (afbeelding: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/04/top-3-leukste-uitje-van-zeeland.html

 

maandag 9 april 2018

Kunststroming Romantiek

De Romantiek herleeft. Zo is het thema van Keukenhof Romantiek in bloemen. En in het Groninger Museum geniet je van de tentoonstelling Romantiek in het Noorden. Maar wat is de Romantiek nu eigenlijk?
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Lees verder
: http://writingberries.blogspot.nl/2018/04/kunststroming-romantiek.html

 

 

Schitterend: Bloemencorso van de Bollenstreek 2018