U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Online Magazine & Blog

Naast tekstschrijver ben ik ook blogger. Zo schrijf ik vooral over dagjes uit in Nederland. Kom een kijkje nemen op http://writingberries.blogspot.nl

 

Meest recente blogs

 

donderdag 16 augustus 2018

Bijzonder geboortenieuws uit de dierentuinen

Ik ga graag naar de dierentuin. Uiteraard zodat ik er over kan schrijven, maar ook om foto’s te maken en te genieten van de dieren om mij heen. En als er dan ook nog eens kleintjes zijn geboren, maakt dat een bezoek extra leuk. De afgelopen tijd zijn er weer heel wat bijzondere dieren geboren in de Nederlandse dierentuinen. Een extra reden om naar de dierentuinen te gaan, want op kraamvisite gaan is altijd leuk.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)


Lees verder
: http://writingberries.blogspot.com/2018/08/bijzonder-geboortenieuws-uit-de.html

 

woensdag 15 augustus 2018

Ontharen zonder scheerbultjes met SoftShave van WaveCare

Heb jij dat ook: je hebt je benen geschoren en de volgende dag heb je overal geïrriteerde bultjes. En dan heb ik het nog niet over ingegroeide haartjes gehad, welke voor flinke ontstekingen kunnen zorgen. Het scheren van benen, oksels, bikinilijn en andere ongewenste haargroei laat zo zijn sporen achter op je huid… Maar daar is nu wat op gevonden: SoftShave scheeremulsie die bultjes en ingegroeide haartjes naar de vergetelheid zal verbannen.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.com/2018/08/ontharen-zonder-scheerbultjes-met.html

 

maandag 13 augustus 2018

Tips voor het schrijven van een reisverhaal

De zomer is de periode bij uitstek om er lekker op uit te gaan. Maak een bijzondere stedentrip naar Berlijn of Milaan. Geniet van zon, zee en strand langs de lange Noordzeekust. Ga op avontuur naar verre, tropische bestemmingen, zoals Zuid-Afrika en Indonesië. Hoe je je vakantie ook hebt ingevuld, je komt thuis vol verhalen en ervaringen. En met foto’s en kleine souvenirs. Als je deze spulletjes er dan later weer bij pakt, weet je dan nog precies hoe die grasvlek in je jurk op de foto is ontstaan? Of waarom je verliefd bent geworden op de kraampjes in Azië? Maak dan eens mooie reisverhalen van je vakanties en bewaar je reis op een andere, persoonlijke manier.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.com/2018/08/tips-voor-het-schrijven-van-een.html

 

vrijdag 10 augustus 2018

Bas Smit T-shirt voor het Prinses Máxima Centrum

Ja, ik heb hem ook hoor: het Bas Smit T-shirt van RUMAG voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Je hebt vast wel iets gehoord over deze actie, want de T-shirts zijn bijna niet aan te slepen (ik moest er een week op wachten, wat ik in verband met deze actie helemaal niet erg vond). Ik kwam achter deze actie dankzij mijn liefde voor de Formule 1 en uiteraard voor de programma’s eromheen op Ziggo Sport. En zo leerde ik dus Robert Doornbos kennen, die met veel passie en plezier vertelt over downforce en overstuur. Die je mee neemt een rondje over het circuit via de simulator. En die een tijdje geleden ineens weg was, omdat hij met zijn dochtertje Jada naar het Prinses Máxima Centrum moest voor een behandeling… (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.com/2018/08/bas-smit-t-shirt-voor-het-prinses.html

 

maandag 6 augustus 2018

Leer alles over walvissen tijdens de Walvisweken

Ze zijn al een tijdje bezig, de Walvisweken, en gaan nog even door tot het einde van de zomervakantie. De Walvisweken zijn initiatief van Het Scheepvaartmuseum, WWF, Museum In 't Houten Huis, Plastic Whale, Ecomare, Museum Kaap Skil en het Zaans Museum. Deze speciale weken worden mede mogelijk gemaakt door de steun van het Mondriaan Fonds en de BankGiro Loterij. Tijdens de Walvisweken hebben deze instanties verschillende leuke activiteiten gepland.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries – Ecomare, 2018)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.com/2018/08/leer-alles-over-walvissen-tijdens-de.html

 

donderdag 2 augustus 2018

Okapi geboren in Beekse Bergen

Vorige week werden we getrakteerd op heuglijk nieuws: er is een Okapi geboren in Safaripark Beekse Bergen. En voor deze dierentuin is dat heel bijzonder. Het is namelijk de eerste keer dat ze een okapi baby mogen verwelkomen in het park. De kleine is geboren eind juli en is een vrouwtje. De verzorgers hebben haar Zaïre genoemd. De kleine Zaïre en haar moeder Abeni maken het goed, maar verblijven voorlopig in de kraamstal. (foto: Beekse Bergen)

 

Lees verder: http://writingberries.blogspot.com/2018/08/okapi-geboren-in-beekse-bergen.html

 

dinsdag 31 juli 2018

Writing Berries Maandoverzicht Juli

O juli wat was je warm. Met je zonovergoten dagen, het kwik dat bijna uit de thermometer spoot en je warmte. Het is vandaag de laatste dag van de maand. Morgen begint augustus. Zou die maand net zo lekker warm worden? De tijd zal het leren. Afgelopen maand viel er weer veel te lezen hier op de website. Verschillende nieuwtjes over dagjes uit kwamen voorbij. We zijn een paar keer naar zee geweest, ik heb meer verteld over Toy Blogging en het hondenpaspoort werd besproken. Kortom, het is weer een hele lijst aan leuke artikelen geworden. Wil je op je gemak alles nog even nalezen? Met behulp van deze links lukt het. Geniet nog even lekker van de zomer.
(foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.com/2018/07/writing-berries-maandoverzicht-juli.html