U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Naast tekstschrijver ben ik ook blogger. Zo schrijf ik vooral over dagjes uit in Nederland. Kom een kijkje nemen op http://writingberries.blogspot.nl

 

 

Meest recente blogs

 

maandag 19 februari 2018

Hond Gezond: Een jasje voor de hond

u het kwik nog meer flirt met het minpunt en het echt vriest buiten, kleden wij ons extra warm aan. Zelf draag ik graag zelfgebreide wollen beenwarmers en een lekkere sjaal en muts. Ook heb ik thermo handschoenen gekocht, zodat mijn handen warm blijven op de fiets of tijdens de zeer vroege wandelingetjes met de hond. Want het is best koud zo in de ochtend als het zonnetje nog niet zo hoog staat. Let er overigens wel op dat je hond niet onderkoelt raakt, als het zo koud is. Dan zou je ze hem of haar beter een jasje aan kunnen trekken, want vooral kleine hondjes met weinig haar kunnen wel een beetje bescherming gebruiken. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries - Hondenonesie HEMA)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/02/hond-gezond-een-jasje-voor-de-hond.html

 

vrijdag 16 februari 2018

Top 3 Leukste Uitje van Overijssel

Deze week in de Top 3 Leukste Uitje van… gaan we naar de groene provincie Overijssel. Hoewel eerder gewonnen uitjes wel in de lijst met genomineerden voorkwamen, bestaat de top 3 dit keer geheel uit nieuwe dagjes uit. We eren deze week een museum, een recreatieboerderij en een kinderboerderij. Deze drie uitjes zijn zeer leuk voor kinderen, maar ook volwassenen genieten er met volle teugen. Dus zoek je nog een leuk dagje uit voor de Voorjaarsvakantie? Overweeg dan eens een van deze drie Overijsselse uitjes, gekozen door de leden van de ANWB. (afbeelding: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/02/top-3-leukste-uitje-van-overijjsel.html

 

donderdag 15 februari 2018

Pandasia mooiste pandaverblijf ter wereld

Het pandaverblijf van Ouwehands Dierenpark is vorige week verkozen tot hét mooiste verblijf voor reuzenpanda’s ter wereld. Hiermee lieten zij ZooParc de Beauval in St.-Aignan sur Cher, Frankrijk en Zoo Berlin, Duitsland achter zich. De prijs werd uitgereikt tijdens de Giant Panda Global Awards.

(foto's: Berry de Nijs/Writing Berries, Ouwehands Dierenpark, juli 2017)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/02/pandasia-mooiste-pandaverblijf-ter.html

 

maandag 12 februari 2018

Tips voor een winters dagje uit

Wat is het toch prachtig winterweer de afgelopen dagen. Vooral als het overdag zo rond het vriespunt blijft hangen, de lucht strakblauw is en er zo een heerlijk warm zonnetje aan de hemel staat… Dit is echt perfect weer voor een lekker dagje uit. Eind januari ging ik daarom naar ARTIS in Amsterdam en genoot daar van de dieren en het warme zonnetje. Want eenmaal uit de wind, kan het echt heel warm zijn. Het weer is perfect om te fietsen, wandelen, schaatsen – uiteraard – en dus dat dagje dierentuin of pretpark. Lekker in de buitenlucht. Maar… kleed je je wel warm aan? En verzorg je je huid goed? (foto: Berry de Nijs/Writing Berries, ARTIS januari 2018)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/02/tips-voor-een-winters-dagje-uit.html

 

vrijdag 9 februari 2018

Top 3 Leukste Uitje van Drenthe

Deze week in de Top 3 Leukste Uitje van… staat de top 3 van Drenthe in de spotlight. De top 3 van vorig jaar is op zijn kop gezet en er staat nog maar één uitje van vorig jaar in. Maar dat wil niet zeggen dat de rest de titel Leukste Uitje niet verdiend. Dit jaar vind je in de top 3 een wellness resort, een attractiepark en een klimpark. Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor het weekend of de aanstaande Voorjaarsvakantie? Ga dan eens naar een van deze drie top uitjes in Drenthe! (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: http://writingberries.blogspot.nl/2018/02/top-3-leukste-uitje-van-drenthe.html