U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Online Magazine & Blog

Tekstschrijven is mijn beroep en mijn passie. Naast het vervaardigen van mooie freelance opdrachten voor jou als opdrachtgever, ben ik ook dagje uit-blogger. Op mijn online magazine lees je toffe reportages en nieuwtjes over verschillende dagjes uit in Nederland. Maar ik schrijf ook graag over mijn hondje, geef ik zo nu een dan een schrijfcoach tip én komen er verschillende goede doelen voorbij. Je leest er alles over via http://writingberries.blogspot.nl. Neem snel een kijkje op de website of kies vast een van de meest recente blogs uit om te lezen.

Meest recente blogs

woensdag 17 juli 2019

Genieten van... Het Rembrandthuis
 
In het hart van Amsterdam, aan de Jodenbreestraat, ligt een pittoresk huis. Het is statig met een trapje naar de voordeur. De ramen kunnen worden afgesloten met typerende groene luiken. Het is een prachtig huis om te zien. En daarbinnen… daar woonde de meester van de Gouden Eeuw. De schilder die wereldwijd beroemd is dankzij zijn prachtige portretten. De man die dit jaar de kunstwereld domineert: Rembrandt van Rijn. En het allerleukste is dat je een kijkje binnen mag nemen in hét huis van de Meester. Dit keer in Genieten van… neem ik je mee naar Het Rembrandthuis. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: https://writingberries.blogspot.com/2019/07/genieten-van-het-rembrandthuis.html

maandag 15 juli 2019

Hond Gezond: In de auto

De grote vakantie staat voor de deur. Nog maar een paar daagjes en ook regio Midden sluit de schooldeuren voor zes weken vakantiepret. De zomer is het moment om met het gezin te genieten van een welverdiende vakantie naar tropische bestemmingen. Of minder tropische bestemmingen, net waar jullie natuurlijk zin in hebben. Ga je deze zomer met de hond op pad? Hou hem dan met deze tips veilig en gezond in de auto. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: https://writingberries.blogspot.com/2019/07/hond-gezond-in-de-auto.html

donderdag 11 juli 2019

Genieten van... Burgers' Zoo

In Arnhem ligt een prachtige, grote dierentuin die ik graag minstens een keer per jaar bezoek. En het maakt eigenlijk niet uit wanneer in het jaar ik dat doe. Want zowel op regenachtige, koude dagen is het er heerlijk als op zonnige dagen. De reden daarvoor is simpel: Koninklijke Burgers’ Zoo bevat verschillende, zeer natuurgetrouwe, overdekte ecodisplays en er zijn diverse binnenverblijven voor de dieren waar je een kijkje mag nemen. Daarnaast vind ik het ook weer heel mooi dat er zoveel verschillende dieren wonen en dat het park in het heuvelachtige gebied van de Veluwe is mee gelegd. Hierdoor moet je wel eens een heuveltje beklimmen, maar dat is zeker de moeite waard. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: https://writingberries.blogspot.com/2019/07/genieten-van-burgers-zoo.html

dinsdag 9 juli2019

Zomerse dagjes uit

Ja de zomervakantie is begonnen voor regio Zuid. Noord krijgt deze week vakantie en dan – slechts een weekje erna – gaat ook Midden genieten van de welverdiende zomerse schoolstop. De vakantie is ook de tijd bij uitstek om er lekker op uit te gaan met de kinderen, met vrienden en natuurlijk met je familie. De dagjes uit zijn er natuurlijk ook helemaal klaar voor, voor die mooie zomer. Daarom vandaag een paar toffe tips voor zomerse dagjes uit. Overigens raad ik altijd aan om de website van je favoriete uitje te raadplegen of er nog speciale activiteiten worden georganiseerd voor de vakantie. (foto’s mits anders aangegeven: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: https://writingberries.blogspot.com/2019/07/zomerse-dagjes-uit.html

maandag 8 juli 2019

Voorzichtig met zon

O wat worden we verwend met mooie, zeer warme hete zomerse en zonovergoten dagen. De terrassen stromen vol, het strand is extra gezellig en de dagjes uit krijgen steeds meer bezoekers. Het zonnetje is heerlijk voor ons. Want onder invloed van zonlicht maakt de huid vitamine D aan. En dat hebben we in Nederland hard nodig om de donkere dagen van de winter goed door te komen. Maar de zon is niet altijd goed voor ons. Wanneer je te lang in de zon blijft, kan de huid verbranden. En dat willen we natuurlijk niet. (foto: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: https://writingberries.blogspot.com/2019/07/voorzichtig-met-zon.html

vrijdag 5 juli 2019

Dierenrijk verwelkomt Indische neushoorns

Na maanden bouwen was het vandaag dan eindelijk zover: het Indische neushoornverblijf werd officieel geopend. Onder goedkeurend oog van twee Berlijnse neushoorndames vierde Dierenrijk feest met abonneehouders, vrienden van Dierenrijk en de pers. Onder het genot van een hapje, drankje en ijsje natuurlijk. Want de komst van deze bijzondere dieren en de bouw van dit prachtige nieuwe verblijf verdiende zeker een feestje. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: https://writingberries.blogspot.com/2019/07/dierenrijk-verwelkomt-indische.html

donderdag 4 juli 2019

Genieten van... Efteling

Vorige week donderdag bezocht ik weer eens sprookjespark Efteling in Kaatsheuvel. Toevallig was dit de tweede keer dit jaar dat ik voet zette in (toch wel) mijn favoriete attractiepark. En nee, dat verveelt voor mij niet. Als klein meisje verwonderde ik mij al met grote ogen bij de Ezel van Ezeltje Strek-je. Kon ik uren staren in de put en luisteren naar het verhaal van Vrouw Holle. En ik waarschuwde de geitjes in het Sprookjesbos voor de wolf aan de voordeur. Door de jaren heen is er heel veel veranderd en wordt er nog steeds jaarlijks bij gebouwd en vernieuwd in Efteling. Maar ik voel mij altijd weer dat kleine meisje dat vol verwondering bij de Indische Waterlelies stond als ik de poort van Efteling passeer. (foto’s: Berry de Nijs/Writing Berries)

Lees verder: https://writingberries.blogspot.com/2019/07/genieten-van-efteling.html

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?