U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Geschreven voor...

Als freelance tekstschrijver werk ik aan verschillende producten en website. Zo werk ik onder meer voor:

 

Dierbewust.nl
Website vol nieuws en tips over de verzorging van je hond. In plaats van reguliere medicatie worden er vooral tips gegeven voor natuurlijke alternatieven om je hond zo gezond mogelijk te houden. Voor de website help ik mee met het schrijven en controleren van content.

 

Hondenras.be
Een echte website voor mensen die een hond willen en zich eerst gaan oriënteren op het ras. Naast raskenmerken krijg je ook informatie over de geschiedenis van het hondenras, tips voor de training en welke gezondheidsklachten je zou kunnen verwachten. Ik verzorg voor deze Belgische website verschillende teksten over uiteenlopende hondenrassen.

 

Klooster Casella

Uitnodiging Themadag Zorg - 2018

Tekst verzorgd voor de uitnodigingsflyer van Casella - voorkantTekst verzorgd voor de uitnodigingsflyer van Casella - voorkant

Tekst verzorgd voor de uitnodigingsflyer van Casella - achterkantTekst verzorgd voor de uitnodigingsflyer van Casella - achterkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagtripper.nl
Grootste uitjes website met de meeste diversiteit aan dagjes uit in Nederland en net over de grens. Voor de website schrijf ik over heel veel verschillende uitjes.

 

Top10Sauna.nl
Website met informatie over alle sauna's van Nederland, maar ook over de grens. Zoek gemakkelijk per provincie. Inclusief saunadeals en de meest actuele veilingen. Ik heb diverse saunabeschijvingen en blogartikelen voor deze site geschreven.

 

Top10Creditcard.nl
Een vergelijkingswebsite voor creditcards. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten. Voor deze website schrijf ik vooral productteksten.


The World Musician Foundation
Organisatie voor en over muzikanten van Nederlandse bodem met een stichting die het mogelijk wil maken om muziek voor kinderen binnen handbereik te krijgen. Voor deze stichting heb ik al diverse teksten mogen schrijven.

 

Bria Caribbean Food
Website vol lekkere hapjes! Hiervoor heb ik ook al lekkere teksten mogen schrijven.

 

Oktober 2012: Hond in de KlasOktober 2012: Hond in de Klas

Me & My Dog Magazine

Magazine voor de echte hondenliefhebber.
In het oktober nummer van 2012 is mijn artikel over Hond in de Klas opgenomen, zoals deze ook op het blog is verschenen.
Het volledige artikel vind je via http://writingberries.blogspot.nl/2012/05/hond-in-de-klas-gezellig-leerzaam.html

 

  

Lijfblad - vakblad voor drogisterijmedewerkers

Verschillende artikelen op gebied van gezondheid en beauty voor diverse nummers van Lijfblad - het vakblad voor drogisterijmedewerkers. Waaronder de rubrieken Zelfzorg, Lijf & Leven, Interviews en Seizoen. De onderwerpen variëren van pijnstillers en weerstand tot Valentijnsdag en Tai Ginseng. Vast auteur van de rubriek Dossier, waarin verschillende aandoeningen worden behandeld, evenals gezondheidsvraagstukken, zoals allergie, bloed, zonneallergie en lichaamspijn.

 

Artist for a Day

Diverse teksten & coaching voor teksten verzorgd. Artist for a Day is een fantastisch muzikale dag waarbij je samen muziek maakt en een opname daarvan mee naar huis krijgt.

Lees er meer over via: http://writingberries.blogspot.com/2016/11/workshop-review-artist-for-day-daar-zit.html

 

Garden of Life
Hoogwaardig voedingsupplementenlijn voor het hele gezin. Voor de Garden of Life heb ik verschillende teksten geschreven, waaronder artikelen voor consumenten en teksten voor de verpakkingen van de supplementen. Uiteraard volgens de regels van Koag/Kag.

AOV Supplementen
Natuurlijke voedingssupplementenlijn die vooral wordt voorgeschreven door therapeuten. De lijn stapt nu over van de praktijk naar de consument. Samen met de benodigde informatie natuurlijk.

 

Textbroker
Dé website waar opdrachtgevers en schrijvers bij elkaar worden gebracht. Via Textbroker schrijf ik onder meer voor wehkamp, Zalando, ViaDierenwinkel.nl, FrankrijkVakantieland.nl en vele anderen.
 

Wanneer mag ik jou bedrijf aan deze lijst toevoegen?

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?